03

març

Mythic Oil de L’Oreal

Mai havia usat Mythic Oil de L’Oreal per al cabell abans, perquè el tinc molt gras, però un bon dia em vaig decidir a provar a veure què passava.

I va ser: amor a primera vista.

Ho vull sempre prop de meu, no em plantejo separar-me d’ell, s’ha convertit en el meu aliat inseparable. Parlo  Mythic Oil de L’Oreal.

Mythic Oil L`Oreal

Resulta que un dels meus grans traumes  és la manera en què el meu cabell queda, és molt gras, i al ser tant finet i trencadís, les puntes mai queden com jo vull . Per culpa d’això, hidratar-ho sol ser un infern.

Tirar-li mascarilla perquè no se’m trenqui en trossos sol tenir poc resultat que no aguanta net ni un dia sencer (fa temps que vaig assumir que haig de rentar-ho gairebé diàriament, però si no li poso cap producte el resultat és que se’m trenca en trossos, es crespa i s’embulla.

Leave a reply